Dit jaar waagt Theater Bonhoeffer zich aan de wereld van digitaal pesten en sexting.

Een meisje komt als gevolg van een verhuizing op een nieuwe school, maakt snel vrienden en belandt spoedig op een leuk, alcohol-overgoten verjaarsfeestje bij één van haar klasgenoten thuis. De volgende dag wordt zij op pijnlijke wijze via internet geconfronteerd met gênante beelden van zichzelf. Wat volgt is een steeds heftiger wordend proces van intimidatie en uitsluiting dat uitein­delijk zijn dramatisch dieptepunt vindt tijdens een schoolreis. Verwarring, ontkenning, ontzetting en woede wisselen elkaar in hoog tempo af bij de direct betrokkenen.

Een wederom grote groep acteurs, musici, decorbouwers en technici neemt jullie mee in een beangstigend en actu­eel onderwerp. In deze elfde productie vormen de scenes één geheel met de entr’acte live uitgevoerde songs.

Kijkwijzer – content waarschuwing Deze voorstelling bevat heftige scènes en er komen onderwerpen aanbod die kijkers mogelijk schokkend kunnen vinden, zoals geweld, depressie, heftig pestgedrag en zelfmoord. Als je problemen hebt, is deze voorstelling mogelijk niet geschikt voor je of kun je deze beter bezoeken met een volwassene die je vertrouwt. Kaarten voor deze voorstelling zijn vanaf vandaag hier te koop.