Handbike Team Noord Holland bestaat uit ex-revalidanten van Heliomare en samen met de buddies (persoonlijke coaches) gaan zij op 13 juni de enorme uitdaging aan: de HandbikeBattle! Dit is een sportieve wedstrijd voor handbikers die plaatsvindt in Oostenrijk. Zij beklimmen met de handbike de Kaunertalergletscherstrasse en rijden 20 km bergop naar de Ochsenalm op 2150m hoogte. Een prachtige klim van bijna 900 hoogtemeters. Een enorme uitdaging voor een ieder die meedoet.

Om deze strijd te kunnen leveren hebben wij sponsors nodig. Om deze te bereiken organiseren wij op zondag 24 februari een gezamenlijke training van bikers samen met de handbikers van HandbikeTeam Noord Holland. Wil je ons team steunen en vind je het leuk om gezamenlijk te trainen, meld je dan snel aan! Het is een unieke ervaring! Het vindt plaats bij Stayokay Egmond. Deelname aan de training kost € 15 p.p. Dit is inclusief koffie/thee en lunch. De training start om 10.00 en zal zo’n anderhalf uur duren. Je kunt deelnemen met een MTB of met een racefiets. We gaan een intervaltraining doen zodat een ieder op zijn eigen niveau kan meedoen. Daarna gaan we met zijn allen heerlijk lunchen. Niet fietsen? Dan kun je ons steunen door alleen te komen lunchen.

Aanmelden kan bij: tamara@trentinosport.nl / 06 13758496. Stayokay Egmond heeft een speciale aanbieding voor deelnemers aan deze training die van ver komen. Overnachting met ontbijt voor slechts € 19,50 p.p. Voor info hierover: egmond@stayokay.com o.v.v. HBTNH