Brijder Jeugd organiseert iedere tweede maandag van de maand een supportavond voor ouders van kinderen die problematisch gamen, gokken of alcohol of drugs gebruiken. Op de avonden is een preventiedeskundige van Brijder Jeugd aanwezig.

Het doel van de avond is ouders met elkaar in contact brengen zodat zij ervaringen kunnen uitwisselen. De preventiedeskundige opent de avond waarna de ouders zelf voor een groot deel de inhoud bepalen.

Aanvullende informatie

De avonden zijn bedoeld voor ouders uit de regio Kop van Noord-Holland en Noord-Kennemerland. De eerstvolgende bijeenkomst vindt plaats op maandag 11 maart en daarna iedere tweede maandag van de maand van 19.30 tot 21.00 uur op de Kees Boekestraat 20 te Alkmaar.

Meer informatie is te krijgen bij Olga Kruize, tel. 06-10 71 76 17 of Margriet Katoen, tel. 06-30 2152 79. Inschrijven kan via Brijder Preventie/Jeugd Alkmaar: 088-3582260 of preventie@brijder.nl.