Dinsdagochtend omstreeks 9.30 uur vond er een gewapende overval plaats op het filiaal van de Action in Uitgeest aan de Schevelstraat.

De dader bedreigde de aanwezige medewerker met een vuurwapen en eiste de inhoud van de kassa op. De dader sloeg na de overval op de vlucht. De politie deed een oproep via Burgernet om uit te kijken naar een man, 1.70 lang, grijze jas tot op heup, droeg bivakmuts en linnen tas. NIET ZELF BENADEREN.

Inmiddels is er een zoekslag op touw gezet: “De vluchtroute van de overvaller wordt nu onderzocht en in kaart gebracht. Dit doen wij door middel van het uitkammen van de omgeving met behulp van speurhonden”, aldus de woordvoerder van de politie. “We gaan nu nog uit van één overvaller, de informatie die wij hebben is summier maar het onderzoek loopt, we zijn druk bezig”, zo vult de woordvoerder aan.

Camerabeelden of andere informatie van eventuele getuigen zijn welkom. U kunt contact opnemen met de politie via 0900-8844.