Elke vrijdag, maar ook in het weekend van 9 en 10 februari, zet kunstenaarsduo Marina & Sabrina de deur van hun prachtige atelier en expositieruimte in Bakkum van 13 tot 18 uur open.

Pronk:

“Het is februari en nog midwinter maar we voelen de dagen lengen en het verlangen naar de lente is nauwelijks te beteugelen. Wel en wee wisselen elkaar voortdurend af. Zoals ‘the Joker’ in de tarotserie van Sabrina, soms onbezonnen, soms dartelend of dwaas maar met acceptatie of als de gevreesde ‘Death’ die staat voor transformatie waarbij ruimte wordt gemaakt voor een nieuw begin.”

De expositie wordt. zondag 10 februari vanaf 15 uur feestelijk geopend met optredens van Fons Boer.

Tussen de akkoorden van weemoed, vertelt hij in rauwe klanken over Bakkum aan Zee, over al dan niet verloren liefde, over het leven dat geen zin heeft en juist leuk is, over wee en over wel. Geboren en getogen in Amsterdam woont Fons sinds 2016 in Bakkum. Juni jl. was hij één van de bijzondere Castricummers in de portrettengalerij die Marina en Sabrina maakten. Al 25 jaar is Fons verteller en muzikant bij Theater De Overkant, en sinds een jaar organiseert hij Open Podium Bakkum in Hotel Fase Fier waarbij hij optreedt als spreekstalmeester en verhalenverteller.

U bent van harte welkom op 8, 9 of 10 februari tussen 13 en 18 uur.