Ouderen die willen weten hoe fit zij nog zijn, kunnen zich opgeven voor de fitheidstest op woensdag 27 februari.

Wie wil kan zich daarna inschrijven voor Fit & Vitaal, een programma van 8 weken, waarin je twee keer per week kennis maakt met verschillende sport- en beweegaanbieders in Heiloo, onder begeleiding van deskundige trainers. Na afloop wordt getest of deelnemers fitter zijn geworden. En misschien wel een leuke sportgroep hebben gevonden om bij aan te sluiten. Voor veel ouderen is het namelijk niet alleen belangrijk om weer meer te gaan bewegen, maar ook gezellig een kopje koffie drinken na afloop hoort erbij.

De fitheidstest vindt plaats op woensdag 27 februari, waarna het beweegprogramma begint op dinsdag 5 maart. Aanmelden kan via b.ploeger@alkmaarsport.nl.

Mocht u vragen hebben over sporten en bewegen in Heiloo, of juist een goed idee willen delen, dan is buurtsportcoach Bart Ploeger te bereiken via 06-28493955, of het eerder genoemde e-mailadres. U kunt ook altijd even langskomen bij het Sportspreekuur, op dinsdagochtend van 09.00 tot 12.00 uur in restaurant Herberg Jan.