Dit jaar is er 100 jaar voetbal in Uitgeest. Reden voor een feestje bij FC Uitgeest. De festiviteiten zijn gepland in het weekend van vrijdag 29 maart en zaterdag 30 maart 2019. In overleg met de KNVB zijn er dat weekend voor geen enkel elftal van FC Uitgeest wedstrijden gepland.

De start is op vrijdagavond 29 maart met een officiële receptie in de kantine van FC Uitgeest. Een avond met uiteraard een beetje formele kant maar vooral ook bedoeld om de maatschappelijke rol die het voetbal en de vereniging speelt in de gemeente, maar ook in de regio, te benadrukken. Deze avond is uitsluitend te bezoeken op uitnodiging. Zaterdag 30 maart staat geheel in het teken van “het beoefenen van de sport” en het gezellige samenzijn dat voetbal in Uitgeest met zich meebrengt. De ochtend is voor de jeugd van FC Uitgeest. Wat we gaan doen blijft nog even een verrassing maar dat het leuk wordt is zeker. De middag is gereserveerd voor een voetbaltoernooi voor alle seniorenteams (in de vorm van 7 tegen 7 met kleine doeltjes) voor het G-team en het Walking Football. Uiteraard zullen daar prijzen te verdienen zijn maar dan in categorieën die je niet zomaar verwacht.

Het einde van het voetbaltoernooi gaat naadloos over in een heuse feestavond in de kantine van FC Uitgeest, voor iedereen die FC Uitgeest en het Uitgeester voetbal een warm hart toedraagt. Natuurlijk zullen we zorgen voor een spetterend feestprogramma dat doorgaat tot in de kleine uurtjes, met dj’s en een artiest. Wie? Dat houden we nog even geheim. Hou sowieso de website van FC Uitgeest en andere media in de gaten voor verdere informatie over alle festiviteiten. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de organisatie van alle onderdelen. Later volgt er via de website van FC Uitgeest en in De Uitgeester meer informatie over de precieze invulling van alle festiviteiten.