HEILOO – Op 8 februari was het al vroeg druk op CBS de Duif. Ouders en opa’s en oma’s kwamen kijken naar de Duif ‘s in tentoonstelling. De leerlingen hebben de afgelopen vier vrijdagmiddagen workshops gevolgd en presenteerden wat zij geleerd en gemaakt hebben.

Kleuterorkest

De kleuters hebben hun eigen muziekinstrumenten gemaakt. Met schudkokers, raspen, rammelaars, bongo’s en sambaballen maakten zij zelf een compleet orkest. Technisch talent stond centraal bij de bouwwerken van kurk en papier, de poppetjes van PVC en de stoelen van hout. Ook konden de leerlingen leren programmeren of goochelworkshops volgen. Creatief talent kwam tot zijn recht bij het schilderen op doek of knutselen met stof en wol. De bakworkshops zorgden voor heerlijke geuren op school én culinaire uitdaging.

Sponsors bedankt!

Dankzij sponsoring door Kösters elektro en Wildkamp Techniek was er voor 50 leerlingen materiaal beschikbaar voor de technische workshop. De kinderen zijn 2 middagen aan het zagen, passen, meten en lijmen geweest om hun eigen poppetje van PVC te maken. Een zeer goed initiatief waardoor basisschool De Duif een unieke activiteit kon aanbieden.