Op woensdag 15 mei is het zover, de AZ-selectiedag bij FC Uitgeest! Wil jij trainen als een échte AZ-voetballer? Geef je dan op voor de selectiedag bij onze eigen club.

De deelnemers van de AZ-selectiedagen krijgen een training aangeboden met verschillende oefenvormen en ervaren hoe het is om te trainen als een AZ’er. De jeugdige spelers die tijdens de AZ Selectiedagen in positieve zin opvallen, maken kans op een plek in de AZ Jeugdopleiding.

Waar en wanneer?

De AZ Selectiedagen worden georganiseerd voor veldspelers en keepers en vinden plaats in april en mei 2019. FC Uitgeest is op woensdag 15 mei aan de beurt en jij kunt er bij zijn! Kaarten voor de selectiedag bestel je via deze link: Woensdag 15 mei – FC Uitgeest, Uitgeest

Inschrijven

Na het klikken op de link kun je aangeven in welke leeftijdscategorie je wilt deelnemen. Er zijn per dag drie tijdsblokken, waarvan elk een bepaalde leeftijdscategorie vertegenwoordigt. Plaats je ticket in het winkelmandje en klik op bevestig. Maak vervolgens een account aan of log in op je bestaande account. Vul na het inloggen de gegevens van de deelnemer in. Vervolgens betaal je jouw ticket en krijg je per e-mail een bevestiging. Deelname kost € 5, leden van de AZ Juniorclubs krijgen € 2,50 korting, hiervoor hebben de leden een kortingscode ontvangen.

Extra ronde

Het programma van de AZ Selectiedagen is dit jaar uitgebreid van vier naar vijf rondes, waarmee de deelnemers een voetbalmiddag met nóg meer variatie en vermaak wordt aangeboden. In de nieuw toegevoegde ronde spelen de jeugdige voetballers boardingvoetbal. Verder is er onder meer een partijspel en wordt de snelheid van spelers opgemeten met hypermoderne apparatuur.

Stempelkaart

Ook voor het eerst: alle deelnemers aan de AZ Selectiedagen krijgen een stempelkaart waarmee zij worden uitgedaagd alle onderdelen af te werken. Wie zijn stempelkaart vol krijgt, kan deze verzilveren op het AZ Fanplein en krijgt als beloning een echte AZ-goodiebag. Daarin zit een uniek aandenken aan een fraaie voetbaldag.

Vragen

Vragen over de AZ Selectiedagen of de AZ Voetbalschool? Stuur dan een e-mail naar voetbalschool@az.nl.