Op zaterdag 23 februari is ‘Hier Dooft Niets’ te zien in Dorpshuis de Zwaan in Uitgeest. De Andersons zullen tijdens de voorstelling een bijzondere gast ontvangen, deze avond is dat cabaretier, acteur, zanger en (televisie)presentator Erik van Muiswinkel.

Deze voorstelling doet de grootste pessimist weer geloven in het leven. De Andersons bruisen, verstillen, ontroeren, passioneren en laten je niet meer los. In hun sprankelende theaterconcert ‘Hier Dooft Niets’ gaat het over verwondering. Een begrip dat ze opnieuw ontdekten toen ze een nieuwe huisgenote kregen: de jongste non van Nederland.

De Andersons nemen je mee in een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over opnieuw beginnen en de luiken openen. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid. En dat doen ze niet alleen: deze avond hebben zij cabaretier, acteur, zanger en (televisie)presentator Erik van Muiswinkel uitgenodigd. Hij verwierf grote bekendheid door zijn bijdrage aan de programma’s ‘Ook dat nog!’, ‘Kopspijkers’ en ‘Studio Spaan’. In 2014 won Erik de nationale cabaretprijs ‘De Poelifinario’ voor zijn epos ‘Schettino!’ Als onderdeel van dit theaterconcert zal deze charmante en talige vakman vertellen, voordragen en zingen over wat hem verwondert, inspireert en beweegt.

De voorstelling begint om 20.15 uur. De toegangsprijs is € 15,-, vrienden van de Zwaan Cultureel krijgen € 2,50 korting. Kaartverkoop via boekhandel Schuyt of aan de zaal (mits nog beschikbaar), of via de online. Voor meer informatie en andere voorstellingen zie de website van De Zwaan Cultureel.