Mensen die hulp nodig hebben bij de digitale belastingaangifte of online toeslagen aanvragen, kunnen terecht in de bibliotheek.

De bibliotheek biedt een belastingspreekuur ter ondersteuning bij de digitale aangifte of aanvraag. Deze service is gratis. Hulp bij aangifte is voor iedereen beschikbaar, ook voor wie geen lid is van de bibliotheek.

Belastingspreekuur

Iedere donderdagmiddag van 7 februari t/m 25 april vanaf 14.00 uur kunt u in de bibliotheek gebruikmaken van het belastingspreekuur. Dit gaat op afspraak. Mail naar info@bibliotheekheiloo.nl of bel naar 072 5330670.

Zelf aangifte doen in de Bibliotheek

Wie zelf aangifte of een aanvraag wil doen, kan hiervoor gebruik maken van de gratis faciliteiten in de bibliotheek. Er zijn computers beschikbaar om zelfstandig aan de slag te gaan. Bibliotheekmedewerkers kunnen algemene hulp verlenen bij problemen, bijvoorbeeld als de computer niet goed werkt. Voor specifieke hulp bij de aangifte of aanvraag kan men terecht bij het belastingspreekuur.