Woensdagochtend 23 januari kwam wethouder Fred Dellemijn naar Winkelcentrum ‘t Loo om daar voor te lezen tijdens het Nationaal Voorleesontbijt.

Het Nationaal Voorleesontbijt is de start van de Nationale Voorleesdagen. Op vele scholen, bibliotheken, dagverblijven en speelzalen in het land lezen lokale helden en bekende Nederlanders voor. Doelstelling is het stimuleren van voorlezen aan kinderen tot 6 jaar.

Wethouder Fred Dellemijn kwam naar het winkelcentrum waar de medewerkers van de bibliotheek een gezellig hoekje had gecreĆ«erd waar kinderen en ouders konden plaatsnemen. Onder het genot van een krentenbol en iets te drinken konden de kinderen luisteren naar het verhaal ‘Een huis voor Harry‘ van Leo Timmers. Dit prentenboek is gekroond tot het prentenboek van het jaar 2019.

Tekst: Yvonne van Stiphout