UITGEEST- Naar aanleiding van onze eerdere berichtgeving over de al dan niet te spelen voetbalwedstrijden dit weekend op sportpark De Koog, bleek vanmiddag dat de KNVB de zaterdagwedstrijden alvast afgelast heeft.

Martin van Klinken van de accommodatiecommissie legde in het bericht uit dat er zaterdagochtend en zondagochtend na keuring van de velden duidelijk zou worden of de wedstrijden doorgang konden vinden in verband met de barre weersomstandigheden.

Dit geldt echter niet voor de wedstrijden die aanstaande zondag in de A-klasse op het programma staan: “Zaterdag om 12.00 uur zal de KNVB beslissen of de wedstrijden van het eerste en het tweede elftal moeten worden afgelast. Van Klinken:

Vooralsnog gaan die dus gewoon door. Mocht de KNVB groen licht geven dan keuren wij eerst de velden zelf alvorens we definitief beslissen of er gespeeld mag worden.