HEILOO – Tijdens de nieuwjaarsreceptie, op maandagavond 7 januari, hield burgemeester Hans Romeyn in een overvolle Witte Kerk zijn nieuwjaarstoespraak. Een toespraak met als thema ‘verbinding en respect’.

Een nieuwjaarsreceptie in één van de nog 355 zelfstandige gemeenten die Nederland kent per 1 januari 2019.

“Wij zijn er trots op van die club gemeenten deel uit te kunnen maken en zullen ook het komende jaar er weer hard aan werken om dat bestaansrecht te bewijzen, overigens in goede samenwerking. Ambtelijk doen we dat, u weet dat, in één organisatie met de gemeenten Bergen, Uitgeest en Castricum. Bestuurlijk ook binnen de regio Alkmaar en allerlei andere samenwerkingsverbanden en gemeenschappelijke regelingen. Op die manier zijn we met velen aan elkaar en met elkaar verbonden. En dat is ook goed vind ik”

Lees verder in de Uitkijkpost van woensdag 9 januari 2019.