EGMOND – Radio 80 verzorgt zaterdag 12 januari een liveverslag van de Strandrace Egmond-Pier-Egmond. De omroep presenteert een dag later, op zondag 13 januari, een verslag van de Halve Marathon van Egmond, ook op TV 80. De uitzendingen beginnen al op vrijdag, dan presenteert Radio 80 een voorbeschouwing op de Halve Marathon.

Vrijdag: voorbeschouwing Halve Marathon

Radio 80 brengt vrijdag tussen 19.00 en 21.00 uur een voorbeschouwing van het sportweekend. Dat gebeurt live vanuit de sporthal in Egmond aan Zee. Adri Wittebrood, Jan Hopman en Cees Kager blikken vooruit en praten met deelnemende atleten.

Zaterdag: Egmond-Pier-Egmond

De sportuitzendingen op Radio 80 beginnen zaterdag tussen 08.00 en 10.00 uur met de ‘Warming up’. Meewerkende organisaties doen in dit programma het woord, zoals het Rode Kruis en de Egmondse Reddingsbrigade. Het ATB-liveverslag van Egmond-Pier-Egmond volgt tussen 10.00 en 14.00 uur, uitsluitend op Radio 80. Verslaggevers volgen de wedstrijd van start tot finish.

Zondag: Halve marathon

Radio 80 start ook zondag met de ‘Warming-up’. Dit programma is te horen tussen 08.00 en 11.00 uur. Vervolgens presenteert RTV 80 tussen 11.00 en 15.00 uur hét liveverslag van de 47e Halve Marathon van Egmond. Ook op TV 80 is het liveverslag te volgen. Vanuit jeeps en langs het parcours houden verslaggevers de tv-kijkers en radioluisteraars op de hoogte van alle ins en outs, van start tot finish.

Frequenties

*TV-frequenties: Analoog: kanaal S12+ en digitaal via Ziggo TV: kanaal 44. Meeluisteren én kijken kan ook via TV 80.
*Radiofrequenties: 105.9 FM (autoradio in de hele regio), 96.5 kabel (in de gemeente Bergen). Meeluisteren naar het gecombineerde tv- en radioverslag kan ook via TV 80.
*Internet (tv en radio-verslag): www.rtv80.nl. Voor radio klik ‘Radio’ en ‘luister live’. Voor tv: klik ‘TV80’ en ‘kijk live’. Ook via Uitkijkpost.nl en YouTube zijn de uitzendingen te volgen.


Radio 80

TV 80