In het kader van de Week van de Poëzie (donderdag 31 januari tot en met woensdag 6 februari) zijn er dit jaar verschillende activiteiten in en rond het Strandvondstenmuseum.

Zo begint een nieuwe poëzie expositie met het optreden van dorpsdichter Bob van Leeuwen (zaterdag 2 februari 14.00 uur), is er open huis met een (kunst)veiling voor het goede doel (zondag 3 februari, de hele dag gratis toegang inclusief museum vanaf 11.00 uur) en komt de dichter Henk Ester op dinsdagavond 5 februari (20.00 uur) een lezing geven. Henk Ester geniet in de dichterswereld landelijke bekendheid sinds hij de prestigieuze C. Buddingh’-prijs won voor zijn debuutbundel Bijgeluiden.

Kosten: 5 euro per persoon, inclusief een kopje koffie. Er zijn ca. 30 plaatsten beschikbaar, aanmelding vooraf wordt zeer op prijs gesteld. Dit kan via info@strandvondstenmuseum.nl.