Wat zou het leuk zijn om alle klasgenoten, na zo’n halve eeuw, weer eens te zien en te spreken. Het Trefpunt in Heiloo is de ideale locatie omdat dit precies de locatie is van onze oude Lidwinaschool. De organisatie is in handen van Frank Meijer (e-mail: meijer.frank320@gmail.com).

Op de foto staan van links naar rechts: Astrid Swart, Frank Meijer, Gerard Schouten, John Blokker, (jongen met groene trui?), Johanna Ligthart, Simon Boersen, Nico Buis, Marcel de Winter, Paula Eberson, juffrouw De Graaf, (jongen met rode trui ?), Marjan Dekker, Marianne Oud, Guido de Witte, Gerald Tromp, Angelique Nieuwenhuizen, Anja Beke, Bianca Zonneveld, Annet Schouten, Theo van Haasteren, Esther Klaver, Bob Maart, Marjolein Manshanden, (jongen met bruine trui?), Marion Ooievaar, Marcel de Boer en Peter Ruiter. Wie herkent de klasgenoten met de vraagtekens?

Later zijn er nog klasgenoten bij gekomen als Mike Put, Stefan Dusseldorp, Han van Haasteren, Frans Schouten, Michel Ranzijn, Paul de Dood, José Pancras, Joke de Rooy en Dick Groot.

Via Facebook zijn wij naar elkaar op zoek en hebben wij al een paar klasgenoten gevonden, maar nog lang niet iedereen. Daarom het volgende verzoek. Wanneer je een bekend gezicht of naam herkent, informeer dan bij de bekende of hij of zij op de hoogte is van onze reünie. Alvast mijn dank hiervoor.

Klasgenoten, tot ziens op zondag 17 maart 2019 van 13.30-16.30 uur in het Trefpunt.