EGMOND AAN ZEE – Er hangen nu verschillende ‘herinneringsdoeken’ aan de bouwhekken rond het afgebrande restaurant De Klok.

Het restaurant De Klok in Egmond aan Zee brandde afgelopen augustus af. Het was een triest gezicht op het Pompplein. De uitbaters van het Restaurant De Klok wilden daar iets aan doen. Om het uitzicht iets op te fleuren, kwamen zij met een bijzonder idee. De uitbaters vroegen hun gasten om foto’s en herinneringen in te sturen, waar zij vervolgens enorme spandoeken van maakten. Deze spandoeken hangen nu op grote hekken, die het gebied van het afgebrande restaurant omringen. Op de hekken zijn verschillende foto’s te zien, vol mooie herinneringen van het restaurant. Een prachtige oplossing.

De Klok bedankt iedereen voor de steun en het delen van jullie herinneringen aan De Klok. “We zien jullie graag weer terug!” aldus Rob, Mirjam en Jules. Maar wanneer het restaurant weer wordt opgebouwd, is nog onbekend.