Bent u benieuwd naar basisschool De Wissel aan de Hoop nummer 3 in Uitgeest? De basisschool in woonwijk de Kleis is een openbare basisschool voor Daltononderwijs.

Kort gezegd houdt dit in dat er veel nadruk ligt op het zelfstandig worden, op het samenwerken met andere leerlingen en op het leren omgaan met eigen verantwoordelijkheden. Belangrijke vaardigheden voor leerlingen op de basisschool maar ook voor later in het middelbaar onderwijs en daarna. Woensdag 20 maart is er open dag en heeft u de mogelijkheid de school beter te leren kennen! Op de open dag kunt u terecht van 9 uur tot 12 uur. U wordt ontvangen door leerlingen van groep 8. De school wilt u een zo compleet mogelijk beeld geven en ervaringen van leerlingen voegen daar een hoop aan toe.

U wordt rondgeleid door de directie. Daarnaast zijn er als ervaringsdeskundigen ook ouders aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Wilt u langskomen op de open dag dan kan u zich aanmelden via info.dewissel@isobscholen.nl.