HEILOO – De Highlow Rangers gaan weer op pad. Deze keer gaan zij naar Scandinavië: een barre tocht met vele obstakels en natuurlijk sneeuw. De Rangers rijden door Heiloo, Duitsland, Denemarken, Zweden Finland, Estland, Letland, Litouwen én Polen.

De route is bijna 6000 kilometer. Uitdagende binnenwegen, prachtige landschappen, bijzondere bezienswaardigheden en vooral veel sneeuw en ijs. Om naast deze uitdaging ook nog eens bij te kunnen dragen aan onze goede doelen vragen zij u hen te sponsoren. De trip bekostigen ze zelf, maar de sponsorbedragen gaan geheel naar de door hen uitgezochte goede doelen. Dit jaar is gekozen voor Timmerdorp Heiloo. Tevens doen de Rangers een project voor een opleiding van weeskinderen in Nepal, een al lopend project van de HighLow Rangers.

Voor vragen neem dan even contact op met Leo Erkamp (06-13299653) of Ruud Bruin (06-22744374) of mail highlowrangers@gmail.com.