Van 23 januari t/m 2 februari 2019 vinden de Nationale Voorleesdagen weer plaats. Tijdens het Voorleesontbijt komen talloze bekende én onbekende Nederlanders voorlezen aan peuters en kleuters om zo het voorlezen te stimuleren.

Bij kinderdagverblijf De Vogeltuin van Forte Kinderopvang kwam wethouder Elly Beens de kinderen voorlezen uit het prentenboek van het jaar “Een Huis voor Harry“.

Wethouder Beens werd van harte welkom geheten door de kinderen van De Vogeltuin. De kinderen luisterden geboeid naar het voorlezen van het mooie verhaal over Harry. Daarna stond er een heerlijk ontbijt op de kinderen te wachten, waar mevrouw Beens gezellig bij aansloot. Tijdens het voorlezen van het boek leerden de kinderen wat het betekent om verdwaald te zijn en aan tafel ging het gesprek hierover nog even door. Wie is er weleens verdwaald en hoe voelde dat dan? Best spannend! Na het ontbijt was het helaas alweer veel te snel tijd voor afscheid van de wethouder.