Op zaterdag 12 januari is er weer het Repair Café in De Bakkerij (Dorpsstraat 30 in Castricum), geopend van 13:00 tot 16:00 uur. De entree is gratis (giften zijn welkom). U betaalt alleen voor eventuele materialen. Repareren en laten repareren is uiteraard op eigen risico. Deze keer is er ook een energiecoach aanwezig.

Energiecoach

Energiecoöperatie CALorie en Transition Town Castricum weten elkaar steeds weer te vinden en aan te vullen. TT Castricum organiseert als vanouds samen met De Groene Bak een Repair Café. Bij wijze van experiment is deze keer ook een ‘energiecoach’ van CALorie aanwezig.

Allerhande reparaties en energie-advies

Bij het Repair Café wordt u geholpen met allerhande reparaties: van textiel en van kleine elektrische en huishoudelijke apparaten. Ook kunt u komen voor hulp bij computerproblemen of advies bij fietsreparaties. U kijkt mee met de reparatie en helpt of denkt mee waar dat kan.