Momenteel bestaat de JJR uit negen actieve en ondernemende leden in de leeftijdscategorie 17-24 jaar. We doen allemaal verschillende studies, van Verpleegkunde tot Bedrijfseconomie en van Toegepaste Psychologie tot Media en Entertainment Management. Wat we gemeen hebben is dat we het leuk vinden om ons in te zetten voor ons mooie dorp en de jongeren die hier wonen (4-30 jaar).

Tijdens onze maandelijkse vergaderingen evalueren we de voortgang van onze projecten en discussiëren we over ingekomen gemeentelijke stukken of over nieuwe ideeën die wij hebben om Uitgeest weer een stukje leuker en beter te maken.

Als JJR-lid ben je op een unieke manier bezig met het ontdekken en ontwikkelen van jouw professionele kwaliteiten. Het benaderen van bedrijven, het communiceren met ambtenaren, het overleggen met raadsleden en soms ook met de burgemeester draagt hier zeker aan bij!

Mijn voorzitterschap bij de JJR heeft mij zelfs een nominatie opgeleverd bij het landelijke platform ‘De Jonge 100’, een lijst van de 100 meest veelbelovende en inspirerende jongeren van Nederland tot en met 25 jaar. Maar lidmaatschap van de JJR betekent vooral ook het maken van nieuwe vrienden! Meerdere keren per jaar gaan we gezellig samen borrelen, eten of iets anders leuks doen.

Denk je dat de JJR iets voor jou is of twijfel je nog, kom dan gewoon langs tijdens onze vergadering of stuur ons een mailtje of een bericht op Facebook of Instagram! E-mail: infojjruitgeest@gmail.com.

Josephine Gilissen – Voorzitter JJR Uitgeest