Al enige tijd is er de wens om de gesloten afdeling de Boog een nog huiselijker en warmere aanblik te geven. Leerlingen van het hout en meubileringscollege uit Amsterdam hebben hier na onderzoek een advies voor gemaakt. Dus de Boog krijgt een make-over!

Zij zijn op zoek naar heel veel vrijwilligers die een dagdeel(delen) willen komen schilderen, behangen, meubels verplaatsen etc. Ook het personeel en familieleden van bewoners van de Boogaert worden hiervoor benaderd.

Het realiseren van de opknapbeurt is op 15, 16, 17 of op 22, 23, 24 januari gepland tussen 10.00 en 12.30 uur en tussen 13.30 en 16.00 uur. Wie dit leuk vindt en er tijd voor heeft, kan contact opnemen via uitvoeringboogaert@gmail.com.

Bij de lift op de eerste etage is een informatietafeltje ingericht. Daar liggen ook inschrijflijsten. Tevens is hier een moodboard met kleuren en tekeningen.