EGMONDEN – Verbinden is het sleutelwoord voor de drie Egmonden. Voor de zevende keer worden in dit kader vanuit de gezamenlijke kerken opnieuw voedselpakketten uitgedeeld.

Vorig jaar was het een groot succes en zijn er honderd tassen gevuld voor die mensen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Op zaterdag 15 en zondag 16 december staan er van 09.30 tot 16.00 uur vrijwilligers bij de Jumbo, Deka en Albert Heijn met lege winkelwagens die kunnen worden gevuld met houdbare levensmiddelen zoals een lekker kerstbrood, tulband, iets feestelijks zoals chocolade, koekjes, broodbeleg, wasmiddelen, shampoo, tandpasta, vruchtensappen. Liever geen alcohol.

Als u niet in de gelegenheid bent om iets te geven dan is een financiƫle bijdrage ook welkom via rek.nr. NL93 RABO 0315782269 t.n.v. PCI RK. Parochie Egmond aan den Hoef.

Wie iemand kent die wel iets extra’s kan gebruiken, kan dit kenbaar maken door middel van een briefje met naam, adres en gezinssamenstelling in de brievenbus van de RK. Pastorie, Herenweg 188 te Egmond aan den Hoef.