HEILOO – Op donderdag 29 november vond in de Cultuurkoepel in Heiloo de spannende finale plaats van de NHN Business Awards in de Cultuurkoepel in Heiloo. Voor het vijfde jaar ging de organisatie op zoek naar inspirerende ondernemers in Noord-Holland boven het NoordZeekanaal.

In 2018 waren er vier bijzondere categorieën en vijf awards:

  • Grootbedrijf voor bedrijven met 100+ fte
  • MKB Midden voor bedrijven met 10 -100 fte
  • MKB Klein voor bedrijven met 0 – 10 fte
  • Thema Award: Leisure
  • NHN Publieks Award

 

Genomineerde bedrijven werden tijdens de jurybezoeken beoordeeld op 6 criteria: Duurzaamheid, regionale betrokkenheid, vernieuwing, bedrijfsrisico, concurrentiepositie en inspiratie. Daarnaast letten de juryleden ook op zaken als (sociaal)medewerkersbeleid, financiële gezondheid, (social) media en ondernemerschap in het algemeen en natuurlijk werd er een punt gegeven voor de ontvangst en presentatie. Voor alle criteria werd een rapportcijfer gegeven. Het laatste cijfer op de lijst werd op 29 november gegeven voor de finale pitch, die iedere finalist gaf.

De winnaars van de NHN Business Awards 2018 zijn:

  • Grootbedrijf Vomar Voordeelmarkt
  • MKB Midden Karsten Tenten
  • MKB Klein Stichting Turn-Over

 

Thema Award: Leisure A.F. Vrij Zijn Theater
NHN Publieks Award Karsten Tenten

Hollandlamp maakte de volgende video-impressie: