Wat zijn jouw dromen voor het nieuwe jaar? En is 2018 gelopen zoals je gewild had? Dit alles kan besproken worden tijdens het gezellige en sfeervolle winterontbijt van vrouwennetwerk Goed Contact op donderdag 13 december.

De laatste bijeenkomst van het jaar zet Goed Contact in het teken van de winter. Het winterontbijt is een mooi moment om ondernemende vrouwen uit de regio te ontmoeten en je netwerk uit te breiden. Onder het genot van een heerlijk ontbijt in een gezellige wintersetting sluiten we het jaar in stijl af en blikken we vooruit op het komende jaar.

Het winterontbijt vindt plaats van 8.15 tot 9.30 uur bij Wier&Ga (Bakkerspleintje 26, Castricum). Alle vrouwelijke professionals (ondernemend dan wel vanuit een managementfunctie) zijn van harte welkom. De toegang voor leden is gratis, niet-leden betalen 15 euro. Aanmelden kan via de website: www.goed-contact.nl