HEILOO – Na de succesvolle Recycle Sint komt Bibliotheek Heiloo met een nieuw duurzaam initiatief: de Kinderfeestkleding Ruilavond!

Jouw zoon of dochter in de mooiste feestkleding aan het kerstdiner? Met glitter en glamour klaar voor Oud en Nieuw, zonder extra kosten? Kom dan naar de bibliotheek en lever je gebruikte kinderfeestkleding in. Dat kan tijdens openingstijden tot en met zaterdag 8 december, of maandagochtend 10 december tussen 10:00 en 12:00 uur.

Natuurlijk is alles wat je inbrengt schoon en heel. Ook feestelijke accessoires zijn van harte welkom. Voor de kleding die je inlevert ontvang je waardepunten, waarmee je op dinsdag 11 december kleding kunt uitzoeken. Dan liggen om 19:00 uur je waardepunten klaar. Hiermee scoor je dan meteen de leukste – als nieuwe – feestkleding voor je kleine. De Kinderfeestkleding Ruilavond duurt tot 20:00 uur

Kleding inleveren kan op de volgende dagen/tijdstippen: tijdens openingstijden tot en met zaterdag 8 december, of maandagochtend 10 december tussen 10:00 en 12:00 uur

Kleding uitzoeken met de verdiende waardepunten: dinsdagavond 11 december van 19:00 tot 20:00 uur