HEILOO – Kom je ook meeprogrammeren, bij laatste CoderDojo van 2018?

Tijdens deze CoderDojo op zaterdag 29 december 10:30 – 12:30 uur programmeren we met Scratch, en kun je in HTML een website bouwen. Je kunt verder werken aan je eigen project of met iets nieuws starten. Er liggen genoeg voorbeelden om je eigen game te programmeren. En maak ook eens kennis met robotjes zoals Dash, Dot en de Ozobotjes.

Heb je zelf een laptop, neem deze dan mee. Heb je geen laptop? Als je het vooraf even laat weten, zetten we een laptop van de bibliotheek voor je klaar. Bij CoderDojo leren deelnemers tussen de 7 en 17 jaar programmeren, websites bouwen, apps ontwikkelen, games maken en meer.

Let op: voor deelnemers jonger dan 12 jaar geldt dat er een ouder/verzorger in de buurt moet zijn. Deelname is gratis, een toegangskaart is vereist. Deze vraagt u hier aan.