EGMOND – Door twee leden van Fotogroep Egmond/ Egmond aan zee is deelgenomen aan de Afdelingsfotowedstrijd 2018 van de afdeling Noord-Holland Noord van de Fotobond. Dit jaar was het thema ‘Mijn held’.

De bespreking van de ingezonden foto’s vond vrijdag 23 november plaats in Heerhugowaard. Dit is een fotowedstrijd voor individuele fotobondsleden en leden van bij de Fotobond aangesloten fotoclubs binnen de regio Noord-Holland, in totaal bestaande uit twaalf clubs. Marga Rezel (Egmond aan zee/ gemeente Bergen) en Will Hoekstra (Limmen/ gemeente Castricum) vonden eindelijk weer tijd om eigen fotowerk te laten zien.

De inzending van Will Hoekstra werd gehonoreerd met een plaats binnen de eerste tien foto’s; in totaal werden vijftien foto’s door de jury geselecteerd om in 2019 op diverse locaties tentoongesteld te worden.