Na de “wake up call” nederlaag tegen DSOV heeft FC Uitgeest, na de overwinning van vorige week, definitief de opgaande lijn te pakken.

Na de puike winst op AFC’34 uit Alkmaar bezet de Uitgeester formatie nu de vierde plaats op de ranglijst.

Met nog twee wedstrijden te gaan voor de winterstop, namelijk tegen Hillegom en FC Boshuizen, kan bij goede resultaten zelfs top drie mogelijk zijn. Voorwaarde is wel dat wisselvalligheid minder vat krijgt op het spel en dat de belangrijkste ingrediënten van de twee overwinningen namelijk: passie, strijd en zelfvertrouwen, een vaste plaats op het menu krijgen. Ook afgelopen zondag waren dat de succesfactoren.

Veel ging er fout maar altijd was er de wil om het duel aan te gaan en naar voren te spelen. En daar staat dan gelukkig voor FC Uitgeest spits Max Dekker die ook vandaag weer met twee goals bepalend was voor de 0-2 overwinning.