Het brandweernieuws van maandag 10 tot en met zondag 16 december.

Dinsdag 11 december om 18:45 uur, werd de brandweer gealarmeerd voor een camperbrand aan de Heereweg in Bakkum. Deze ging gepaard met metershoge vlammen. Meer daarover in dit artikel.

Woensdag 12 december om 23:13 uur, zijn de brandweerlieden ter plaatse geweest bij een gesprongen waterleiding midden in de weg aan de Krommelaan in Heiloo. De brandweer heeft de omgeving afgezet en de klus overgedragen aan het waterleidingsbedrijf pwn die de gesprongen leiding weer zou gaan repareren.

Zaterdag 15 december om 18:31 uur, werd de brandweer opgeroepen voor een brandgerucht in de parkeergarage aan het Bakkerspleintje. In de parkeergarage was het brandalarm afgegaan en er was een brandlucht geroken. Ter plaatse lagen er vlakbij de geactiveerde melder vuurwerkresten. Hierdoor is de melder afgegaan en kon de installatie door de eigenaar gereset worden. De brandweerlieden konden daarna weer retour.