HEILOO – Nadat afgelopen week met 3-1 thuis was gewonnen van VV Assendelft mocht HSV 1 zondag 30 september op bezoek bij vv Schoten.

Al na 1 minuut scoorde Jelle Stam de 0-1 uit een dieptepass van Stefan Vogel. Het via de nakompetitie gepromoveerde VV Schoten schrok even, maar herstelde zich. Via een snelle aanval in de 12e minuut werd een voorzet ingekopt, maar HSV keeper Indy Klamer tikte de bal tegen de lat. In de 23e minuut kopte Jelle goed door naar Arend ‘Arie’ Swart, maar ook hier redde de keeper van de geel/zwarten ten koste van een corner. Deze corner werd afgeweerd, maar even buiten het 16 meter gebied werd een overtreding geconstateerd door de goed leidende heer Poortier. De vrije trap van Dennis Houtenbos smoorde in de muur, de afvallende bal werd door Dennis met een prachtige lob bezorgd bij Arie die de 0 – 2 binnenschoot.