Afgelopen zomer heeft de Jeugd- en Jongerenraad (JJR) een advies geschreven aan de raad waarin wij voorstellen een calisthenics-park te plaatsen in Uitgeest. De JJR heeft namelijk van meerdere kanten begrepen dat hier behoefte aan is. Een calisthenics-park is een buitengym waarbij je je lichaamsgewicht gebruikt om te trainen. Sporten in dit park kan op elk niveau, van beginner tot professional. Om hier te trainen hoef je niet te betalen, waardoor het voor iedereen toegankelijk is.

Wij zijn betrokken bij het proces en worden daarin serieus genomen. Ben je benieuwd naar het plan, of wil je meedenken in het proces? Neem dan even contact op via social media. De JJR vindt het belangrijk dat alle jongeren gehoord worden en dat hun mening serieus genomen wordt.

Op dit moment is er nog plek voor een nieuw lid binnen onze raad. Lijkt het je leuk om een keer mee te kijken tijdens een vergadering? Heb je andere vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via social media of stuur een mailtje naar infojjruitgeest@gmail.com.