UITGEEST – Het was een mooie zomer! En dat hebben we geweten op de redactie van De Uitgeester. Na een oproep voor ‘De mooiste zomerfoto van 2018’ werden we overspoeld met prachtige zomerse foto’s.

Op een regenachtige middag is de redactie bijeengekomen om de Facebook-likes te tellen en te discussiëren over dé zomerfoto van 2018. De keuze was dit jaar opnieuw niet eenvoudig. Maar uiteindelijk is er een prachtige top drie uitgekomen. De winnaar (Anoeska van Leeuwen) ontvangt een heerlijke slagroomtaart van Banketbakkerij Versteeg, een tijdschriftenpakket én natuurlijk eeuwige roem vanwege de ‘Mooiste zomerfoto van 2018’. Ook is er een eervolle vermelding voor Joost Knijnenberg. “Zijn foto heeft alles: de prachtige molen van Uitgeest, zonsondergang en een volle maan!” De maker/persoon op de foto krijgt een exclusief interview in De Uitgeester.