De kinderen van obs de Driemaster gaan zaterdag 29 september zoveel mogelijk lege statiegeldflessen op halen voor de door de brand getroffen familie Bes en restaurant de Klok.

Deze actie is opgezet door drie leerlingen uit groep acht van de Driemaster; Gabriël, Finn en Filou. Ze zijn deze actie begonnen omdat Gabriël zijn vader bij de Klok werkt en omdat Sjaak Bes een hele goede vriend van de kinderen is. Inmiddels zijn er al heel veel flessen opgehaald op school. Zaterdag 29 september kunnen de inwoners eenmalig kinderen van de Driemaster aan de deur verwachten met de vraag of er nog lege flessen heeft. Belangstellenden kunnen ook die dag de lege flessen brengen bij de Jumbo of bij de Albert Heijn, daar mogen de kinderen van 13.30 tot 15.30 uur de lege flessen of statiegeldbonnetjes ontvangen!

De actie loopt op school tot 3 oktober en zaterdag 6 oktober zullen de kinderen de cheque met het opgehaalde bedrag overhandigen op de benefietavond.