Kanovaren is pure, recreatieve watersport. Gemakkelijk te leren, niet duur en heerlijk ontspannend. De ideale sport voor ons waterrijke land en met een kano kom je op de mooiste plekjes, ook die waar andere watersporters niet kunnen komen.

Kanovereniging Uitgeest heeft ongeveer honderd leden en is gehuisvest in een historisch gebouw aan de Meldijk. Vanuit het clubhuis zit men binnen enkele minuten op het mooie Uitgeestermeer. Voor echte dare-devils is er een groep zee kanoƫrs die regelmatig lekker stoeien in de branding bij Bakkum. Bovendien worden er jaarlijks vele tochten en tochtjes georganiseerd.

Vrijblijvend meevaren? Neem dan contact op met Kanovereniging UItgeest. Op 22 augustus en 29 augustus zijn er instapavonden om belangstellenden kennis te laten maken met de kanosport. Voor meer informatie, kijk op www.kanovereniging-uitgeest.nl, op facebook, of bel Henk Hoogerwerf: 06-10056572