HEILOO – Eerder deze week was er in de media veel aandacht voor de situatie van Linda Borg en haar vier kinderen uit Heiloo. Het gezin dreigde op straat te komen staan. Zie ook het artikel dat eerder deze week op onze website verscheen.

Vrijdagmiddag plaatste gemeente Heiloo het volgende bericht op haar sociale media:

De afgelopen dagen is de (woon)situatie van een gezin (inwoners van Heiloo) in verschillende media in de publiciteit gekomen. We zijn ons bewust van de maatschappelijke betrokkenheid door de vele on- en offline reacties. Met dit bericht willen we laten weten dat het Sociaal Team samen met het gezin een mogelijkheid heeft gevonden voor een ‘eerst tijdelijk dak’ boven het hoofd. Hiermee is de mogelijkheid dat het gezin op straat zou staan niet aan de orde. Vanwege de privacy van het gezin zelf, geven we in dit bericht geen verdere informatie over de gevonden oplossingen.