HEILOO – Zaterdag 18 augustus was het dan eindelijk zover. Na anderhalf jaar voorbereiding traden Anisha Sengers en Martijn van Oort in het huwelijk. In de Witte Kerk werden zij door burgemeester Hans Romeyn in de echt verbonden.

Anisha, de tweede dochter van Jan en Ina Sengers, is geboren in India. Met drie maanden kwam zij naar Nederland. Samen met haar oudere zus Mireille, geboren in Bangladesh, en haar ouders woonde zij jarenlang aan de Heerenweg. Martijn zijn ouderlijk huis staat aan de Westerweg. De twee zijn elkaar ruim drie jaar geleden tegen gekomen bij het Fletcherevent 80’s & 90’s. Inmiddels hebben Anisha en Martijn hun eigen huis in Heiloo.

Sinds vijf maanden zijn de ouders van Anisha verhuisd van de Heerenweg naar het nieuwe appartementencomplex ‘Van Muyen’ aan de Pastoor van Muyenweg. Toen de buren hoorden dat Anisha vanuit het huis van haar ouders ging trouwen werden er meteen plannen gemaakt om het appartementencomplex op de grote dag te versieren met ballonnen en natuurlijk moest de vlag uit. Anisha is de eerste bruid die vanuit het complex trouwt en waarschijnlijk ook de laatste. Alle kinderen van de buren zijn inmiddels al jaren getrouwd.

Voor het volledige artikel over de huwelijksdag van Anisha en Martijn verwijzen wij u naar de krant van woensdag 22 augustus.

Tekst: Yvonne van Stiphout