HEILOO – Van 23 t/m 28 juli organiseerde Tennisvereniging Het Vennewater in Heiloo weer een week vol tenniswedstrijden en fantastische activiteiten in het thema Onderwater.

Dit open jeugdtoernooi is bekend in Heiloo en omstreken. Er is een gezellige sfeer en er zijn vele extra’s die deze week zo bijzonder maken, zoals de opening met een speciaal voor Tannes gemaakt lied en een Tannes dans.

Met een mooi nieuw shirt, mede mogelijk gemaakt door IJssalon Pinoccio, konden de deelnemers beginnen aan hun eerste wedstrijden. Er kan met recht gezegd worden dat alle deelnemers toppers zijn, want ondanks temperaturen van boven de 30 graden, zijn alle wedstrijden afgespeeld. Gelukkig was er drie dagen verkoeling op een Haai- waterbaan, helemaal in het thema Onderwater. Ook is er een groep gaan zwemmen en was er Beachtannes op het strand. Elke dag werd door de commissie een tennis-clinic gegeven en als klap op de vuurpijl had de organisatie een speciale clinic van Annick Melgers geregeld. Zij heeft onlangs haar eerste internationale titel behaald.

Zaterdag, tijdens de finales stonden de banen letterlijk even onder water, maar gelukkig zijn alle super spannende finales gespeeld en was het een mooi einde van een bijzondere tennisweek! Alle foto’s van deze week zijn terug te vinden op onze instagrampagina tannesjeugdtoernooi en via facebook: IJssalon Pinoccio Tannes Jeugd.

De organisatie wil alle deelnemers bedanken voor hun enthousiaste en sportieve deelname en hoopt iedereen volgend jaar tijdens de eerste week van de zomervakantie weer te zien!