Met diploma op vakantie

Ruim 60 leerlingen van zwembad Loos hebben zaterdagmorgen 7 juli voor de laatste keer van dit zwemseizoen, afgezwommen voor het A, B, of C diploma. Na het zwemmen van de verplichte banen en vaardigheden, is iedereen trots met zijn of haar diploma naar huis gegaan. Nu maar hopen op een mooie zomer zodat iedereen volop van zijn of haar diploma kan gaan genieten.

De geslaagden zijn:

Diploma A: Evi Adema, Albashir Aljokhadar, Maryam Amiriyan, Bosse Andriessen, Arvid van Bohemen, Mathilde de Bruin, Thomas de Graaff, Morris Graas, Laurens Hofstee, Daniëlle Hoogland, Lauren van der Horst, Marijtje Jong, Fay Koppes, Megan Kos, Luc Kuindersma, Jet Kuiper, Eline Lehman, Juul Ooms, Hiske van der Peet, Liz Robert, Marit Sengers, Senna van Son, Desy Teekens, Cas Ursem, Saar Valkering, Julia Venema, Guus de Waard.

Diploma B: Femke Admiraal, Milan Baltus, Gijs van Basten Batenburg, Sarah Bijleveld, Sun- Hee Blokker, Abel du Bois, Stella Bonnet, Ruben Dekker, Florijne Geldermans, Ferron de Groot, Hala Haddad, Anne Hanraads, Sepp van ‘t Hoff, Sharon van der Hulst, Laurens Jurrius, Betje Klinkenberg, Fien Kuiper, Anna Meijne, Jara Moes, Daan van der Molen, Bastian Nielen, Max Nienhuis, Maud Nieuwstad, Luca Nijholt, Tycho Smit, Hélène Ton, Isa Tromp, Maud Ursem, Puk Vogel, Rosalie Wisman, Isa Wolfs.

Diploma C: Damian Bruinink, Josefien Buys, Lotte van Cronenberg.