De Brandweerberichten van maandag 25 juni tot en met zondag 1 juli 2018

Castricum
Woensdagavond 27 juni om 20:17 uur stonden de bosjes aan de Zwanebloem in de brand. Deze heeft de brandweer geblust met één straal hogedruk en ze hebben daarbij gelijk de omgeving nat gemaakt.

Zaterdagmiddag 30 juni om 14:56 uur zijn de spuitgasten met spoed uitgerukt naar de Kennemerduin Camping aan de Zeeweg. In een camper die op de camping stond, hing een sterke brandlucht. De brandweer werd goed opgevangen door de bedrijfshulpverleners die de brandweerlieden precies naar de juiste staanplaats begeleidde. Ter plaatse bleek er gelukkig nog geen sprake te zijn van brand, maar was er wel sluiting in de aansluiting van de zonnepanelen van de camper. De brandweer heeft deze losgekoppeld en zo de boel weer veilig gesteld en het advies gegeven om dit na te laten kijken door een erkend bedrijf.

Limmen
Zaterdagavond 30 juni om 23:38 uur is de brandweer uitgerukt voor een buitenbrand aan de Zeeweg-N513. Er stond een klein stukje berm langs het fietspad richting strand in de brand. De brandweer heeft het brandje geblust en de omgeving nat gemaakt.