BERGEN – In de Eerste Bergensche Boekhandel wordt donderdag 9 augustus Versier je Wereld van Masja van den Berg gepresenteerd. Masja, zelf woonachtig in Bergen, reikt het eerste exemplaar uit aan de eveneens in Bergen wonende auteur Carry Slee.

Masja laat zich in haar werk inspireren door alle kleuren en vormen om haar heen. Planten, dieren, de zee en alle bijzondere patronen die ze op haar reizen tegenkomt, alles vertaalt zich in tekeningen. In Versier je wereld legt Masja stap voor stap uit hoe je net zo mooi kunt tekenen als zij. ‘Foto’s, spiegels, ramen; je hele wereld kun je versieren!’ Aanvang van de presentatie is 17.00 uur.

Masja van den Berg werd bekend met haar kleurboeken voor volwassenen. Van over de hele wereld krijgt ze nog steeds de mooiste creaties van haar kleurplaten opgestuurd. Van haar boeken zijn inmiddels meer dan 60.000 exemplaren verkocht.