Guus van der Schaaf is voorzitter van Vrouwencontact Castricum, een bruisende vereniging van 215 leden die geleid wordt door een groep bevlogen vrijwilligers. “Ik heb een aantal jaren het voorzitterschap behartigd en ben op zoek naar een opvolger voor deze fantastische vereniging die vijftien jaar bestaat. Zoveel leden die plezier beleven aan Vrouwencontact en daar doen we het voor. Het aanbod, door verschillende activiteitencommissies georganiseerd, is heel divers. Van boeiende lezingen tot museumgroepen en leeskringen, en van fietsen tot wandelen en meer. Voor ieder is er iets te kiezen”, licht Guus toe. “De leden waarderen de activiteiten merken we aan de enthousiaste deelname en natuurlijk aan de positieve reacties. De kwalitatieve inhoud en de mogelijkheid om verrijkende contacten te leggen spreken aan.”