UITGEEST – Wijkagent Dennie Bronneberg heeft afgelopen week de Facebookpagina van De Uitgeester ‘laten ontploffen’. Ruim 6000 reacties, hondenden likes en opvallend veel ‘hartjes’.

Het Facebookbericht gaat op dit moment viraal in heel Nederland. De post “vanmorgen is de nieuwe wijkagent begonnen in Uitgeest” heeft tot zaterdagavond 20.00 uur ruim 165.436 mensen bereikt. Waaronder enorm veel vrouwen…

Een greep uit de reacties:

“Hé Aafke, moeten wij binnenkort niet naar Uitgeest? Kunnen we ons fijn in de boeien laten slaan.” “Ik geloof dat wij veel politie assistentie nodig gaan hebben.” “Sodeknetterssss wat een hunk.” “Uitgeest staat vanaf nu op z’n kop. Extreem veel overtredingen en hulpvragen van vrouwen.” “Tijd om naar Uitgeest te gaan? Even de regels overtreden ofzo?”

“Dit weekend maar weer eens een keertje in Uitgeest stappen.” “Ik vermoed dat de criminaliteit onder de dames explosief zal gaan stijgen in Uitgeest.” “Sorry meneer de agent ook vrouwen kunnen zelfs als bouwvakkers op mooie mannen reageren.”

Reportage De Uitgeester

Wijkagent Dennie was zaterdag voor kennismaking met de inwoners van Uitgeest aanwezig op de midzomer braderie. De Uitgeester was daar ook aanwezig voor een videoreportage en een verslag voor in de krant van woensdag. De videoreportage komt later deze week online.

Update: De videoreportage van De Uitgeester staat inmiddels online.