Op woensdagavond 4 juli zal Lamoraal van Egmont haar muzikale seizoen afsluiten met een sfeervol concert in de oud-katholieke kerk aan de Voorstraat in Egmond aan Zee. Het concert zal in ongedwongen sfeer plaatsvinden wat betekent dat het publiek tijdens het concert in- en uit kan lopen. Het 40-koppig orkest zal onder leiding van haar dirigent Michael de Graaf een gevarieerd programma ten gehore brengen. Zo wordt er een gaaf stuk gespeeld met Ilse de Jong en Zenzi Ciliacus als solistes op sopraansax! Het concert is vrij toegankelijk, aanvang 20:00. Bij de uitgang wordt een collecte gehouden. Het in stand houden van het orkest vraagt investering in onderhoud van de instrumenten en ook staan een aantal nieuwe instrumenten op het verlanglijstje van het orkest. Elke bijdrage wordt gewaardeerd! Informatie over de muziekvereniging is te vinden op www.lamoraalvanegmont.nl