Zondag 8 juli wordt op Landgoed Willibrordus een Mega Family- en een Warrior Bootcamp georganiseerd. Dit evenement is een samenwerking tussen Fitclub Heiloo en Fitnesscentrum Heiloo.

Het thema is ‘Iedereen doet mee’. Dit is geheel vanuit de Appeltje Eitje gedachte waar Fitclub Heiloo vanaf het eerste moment partner van is.

Tijdens het Appeltje Eitje Café, in april van dit jaar, mocht de organisatie van de bootcamps een cheque ontvangen om dit evenement tot stand te brengen. Hiermee willen ze een goed doel steunen. Fitnesscentrum Heiloo en Fitclub Heiloo hebben gekozen om de opbrengst van deze dag te doen toekomen aan voetbalclub De Barre Bullen. Voetbalclub De Barre Bullen is in 2010 ontstaan omdat cliënten, woonachtig op Landgoed Willibrordus, aangaven te willen voetballen. Eén keer per week voetballen zij.

Het voetbalveld Olvendijk op het Landgoed is de plaats waar beide bootcamps zullen plaatsvinden. De Family Bootcamp start om 10.00 uur en de Warrior Bootcamp om 11.30 uur. Deelname kost € 5,00 per persoon en kinderen t/m 12 jaar zijn gratis. Bij inschrijving krijgt men een lot, een sportdrank en een herstelshake.

Het is de bedoeling dat hele gezinnen meedoen, vader, moeder, oma, opa, maar natuurlijk ook de kids. Voor kinderen die nog te jong zijn om aan de bootcamp mee te doen is er ook veel te doen. Er is die dag een luchtkussen aanwezig, de kinderen kunnen geschminkt worden of ze kunnen aan het spijkerpoepen meedoen.

Naast de Family Bootcamp kan er ook meegedaan worden aan de Warrior Bootcamp. Deze is voor individuen die hun grens op willen zoeken. En last but not least is er ook een loterij, daarmee is onder andere een jaarabonnement voor het hele gezin bij zwembad Het Baafje te winnen. Naast zwembad Het Baafje zijn er nog andere sponsoren; Jottum Kinderschoenen, Bloemen bij Kim, Salon 81, Albert Heijn Ypestein en IJssalon Pinoccio.

Als afsluiting van de dag kan men deelnemen aan een spel waarbij door de deelnemers zo snel mogelijk met sponzen water van de ene kant naar de andere gebracht moet worden. Ook hiermee valt een leuke prijs te winnen. Maarten Nieuwmeijer van Fitclub Heiloo: “We hebben inmiddels twintig aanmeldingen binnen. Het doel is meer dan honderd, voor minder doen we het niet”.

Wilt u zich aanmelden dan kunt u dat doen via de Facebookpagina van Fitclub Heiloo.

Tekst: Yvonne van Stiphout