HEILOO – In mei al een echte zomerse dag met een koel windje van zee, hoe zal het zondag 3 juni zijn? Dan lopen we de maandelijkse IVN-wandeling in de Wimmenummerduinen. We horen vast de fitis en de grasmus, en misschien nog een late nachtegaal. Er bloeien steeds meer duinplanten, zoals duinviooltje, slangenkruid en hondstong. En we genieten van de bijzondere sfeer rond de landjes in de duinen ten noorden van Egmond aan Zee. Loop lekker mee! Start is om 10.00 uur bij Sportcentrum de Watertoren in Egmond aan Zee. Aanmelden is niet nodig, wel zelf zorgen voor een toegangskaart voor het Noord-Hollands Duinreservaat van PWN (zie PWN.nl). Een donatie (richtlijn 2,50 euro) wordt op prijs gesteld. Voor nadere inlichtingen kunt u mailen, hanneke@ivnnkl.nl of bellen: 072 5337601; kijk ook op www.ivn.nl/nkl.