Onder grote belangstelling van hun supporters werd zaterdag 21 april in Bowling & Party Centrum Heiloo de laatste league gespeeld voor mensen met een beperking. De tegenstanders waren de verenigingen Fire Balls uit Heerhugowaard, Strike Again uit Almere en Bowling vereniging Hoofddorp. In totaal 10 teams. De stand bij aanvang gaf aan dat er nog voor vele teams een hoge klassering inzat. Met veel inzet met daarnaast toch heel veel plezier en veel enthousiasme van de meegekomen supporters werden de 3 games gespeeld. Na afloop werd iedereen verrast met een optreden van de steeds wordende zanger en entertainer, Juriaan Singels. Op zijn eigenwijze wist hij steeds weer de aanwezigen incl. zijn manager Lucas Bugter te verrassen en de aanwezigen te vermaken met zijn liedjes. Na dit optreden werden de aanwezigen verrast met een ijsje van Di Fiorentina.