EGMOND AAN DEN HOEF – Maar liefst 16 kinderen deden zondag 15 april hun eerste Heilige Communie in de rooms-katholieke kerk van Egmond aan den Hoef. Reden voor een feestelijk gevulde kerk.

Luuk, Mats, Alicia, Stijn, Jin, Chen, Jip, Lotje, Jari, Celine, Max, Matthijs, Tygo, Luuk, Marit en Laura hebben de afgelopen weken hard gewerkt aan de voorbereiding. Ze hebben bijvoorbeeld de wekelijkse kinderavond bezocht en zijn naar een rondleiding op de abdij en in de kerk geweest. Naast de mooie getekende portretten zagen de kinderen er zondag zelf ook prachtig uit. Alle kinderen komen uit Egmond aan Zee, Egmond aan den Hoef en Egmond-Binnen. “Met de ouders, de kinderen en de werkgroep kijken we terug op een mooie samenwerking en feliciteren we iedereen van harte!” aldus Coïntha Ligthart namens de werkgroep.